Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
PGGM maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten
Skip Navigation LinksWerken Bij
 • Filter
 • Pensioenen & Administratie
 • Finance & Control
 • Investments
 • ICT
 • Beleid, Staf & Management
 • Klantcontact & Marketing
 • Trainees
 • Stagiairs

Recente Vacatures

Alle Vacatures
content

Werken bij PGGM

Lees meer

Duurzaamheid

Duurzaamheid is niet alleen ''groen denken''. Het is respect voor mens en omgeving, bijdragen aan de kwaliteit van het leven en verantwoord ondernemen. 
Lees meer
 • Nieuws: PGGM heeft beste klimaat voor diversiteit

  ​Ambitieuze vrouwen maken sneller carrière onder een topvrouw. PGGM is van de grote bedrijven in Nederland met een vrouwelijke bestuursvoorzitter, hierin het meest succesvol. Dat blijkt uit onderzoek van Intermediair.

   

  Lees meer
 • Else Bos verzorgt introductie LofLive Congres 2014

  ​Diversiteit en inclusiviteit. Ook wel "All inclusive". Else Bos aan het woord over haar visie hierop.

  Bekijk hier de video
 • Nieuws: LofLive Congres bij PGGM!

  Het LofLive Congres, hét congres op het gebied van m/v diversiteit, vond voor de 7e keer plaats. En dit jaar bij PGGM!
  Wij hebben dit evenement met veel plezier gefaciliteerd, omdat wij diversiteit op de werkvloer ook belangrijk vinden. Wij streven naar een goede verhouding van het aantal mannen en vrouwen in de organisatie. Ook op managementniveau.
  Wil je een indruk krijgen van het congres? Kijk dan ook naar het LofLive Beeldverslag.

  Beeldverslag LofLive
 • Nieuws: Welke opties maken ons pensioenstelsel toekomstvast?

  ​Wat moeten we doen om ons pensioenstelsel toekomstvast te maken? Pensioenfondsbestuurders gingen hier onlangs op uitnodiging van PGGM over in dialoog. Ingrijpen is noodzaak, vinden ze, maar laten we het goede behouden. ‘Je kunt jongeren toch best uitleggen dat ze in een prachtig land wonen, dat collectief is opgebouwd.’

  Lees meer
 • Nieuws: Het geheim van de coöperatie

  ​Een coöperatie iets uit het verleden? Niets is minder waar: de afgelopen jaren is de organisatievorm juist in opkomst, blijkt uit het onlangs verschenen boek Publiek geheim; de coöperatie in beweging. PGGM’s Frido Kraanen legt uit waarom ook zijn pensioenorganisatie een coöperatie werd.

  Lees meer
 • Nieuws: Mantelzorgers krijgen het steeds zwaarder

  ​Enquête PGGM&CO: Dementie legt grote claim op mantelzorger.

  Lees meer
 • Nieuws: Pensioenfondsen en de circulaire economie

  Duurzaamheid en houdbaarheid: de lange termijn zit de pensioensector in het DNA. Maar wat kun je als pensioenfonds actief bijdragen aan een houdbare wereld? Hoe ver gaan je verantwoordelijkheden? En wat kan het opleveren?

  Lees meer
 • Nieuws: PGGM stapt in netwerk voor MVO in de zorg

  ​Pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM heeft zich aangesloten bij het MVO Netwerk Zorg van MVO Nederland. Dit netwerk wil duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen meer aandacht krijgen in de zorg.

  Lees meer
 • Nieuws: Else Bos: 'Pensioensector heeft ander leiderschap nodig'

  ​Else Bos, topvrouw van PGGM, heeft wendbaarheid als topprioriteit. ‘Toekomstgericht leiderschap gaat uit van maatschappelijke veranderingen’

  Lees meer
 • Nieuws: Frank Rademakers wint CC Manager Award 2014

  ​Frank Rademakers is uitgeroepen tot Contactcentermanager van het Jaar 2014. Deze prijs werd gisteren voor de 15e keer in Rotterdam uitgereikt. Er waren elf genomineerden van, onder andere, Nuon, Unilever, UPC, De Lotto, Allianz, Xerox en Interpolis. 

  Lees meer
 • Corporate Staf

  Met welke organisatie starten we een alliantie? Hoe denken mensen over PGGM en moeten we dat bijsturen? Hoe laten we onze stem in de politieke besluitvorming horen? Welke initiatieven gaan we sponsoren? Meer doen aan duurzaamheid? Hoe betrekken we onze mensen nog meer bij onze missie: het realiseren van een waardevolle toekomst? Dat zijn enkele topics, die je tegenkomt bij de business unit Corporate Staf. Stuk voor stuk belangrijke zaken.

  Lees meer
 • Finance & Control

  Er is veel dynamiek in de pensioenwereld. Als PGGM haar vooraanstaande positie wil blijven behouden, moet ze alle ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten houden. En adequaat reageren als dat nodig is. Die taak ligt bij IFC. 

  Lees meer
 • Institutional Business (IB)

  Institutional Business is verantwoordelijk voor de relatie met bestaande institutionele klanten en voor het aantrekken van nieuwe. Denk hierbij aan pensioenfondsen en aan grote bedrijven met een eigen collectief pensioen. Medewerkers van Institutional Business zijn de schakel tussen de klant en de specialisten binnen PGGM. Zij selecteren de juiste professionals voor een optimale dienstverlening. Bijvoorbeeld als het gaat om pensioen- en vermogensbeheer, advisering en bestuurssupport.  Daarnaast stimuleert IB innovatieve ideeën en producten.

  Lees meer
 • Investments

  Institutionele klanten van de business unit Investments zijn pensioenfondsen, die het beheer van hun pensioengeld aan PGGM toevertrouwen. Wij beheren daardoor het pensioen  van 2,5 miljoen Nederlanders. Hun financiële toekomst ligt mede in onze handen.  Een eervolle, maar ook intensieve opdracht. Investments levert best-in-class vermogensbeheer: van de uitvoering van strategie tot en met rapportage en risk management.

  Lees meer
 • Pensioen en Administratie

  Pensioen en Administratie zorgt voor de administratieve uitvoering van pensioenregelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van grote volumes. Ga maar na: we beheren een bestand van 2,5 miljoen deelnemers, verwerken 7 miljoen mutaties per jaar, factureren premies aan 22.000 werkgevers en keren uit aan 350.000 pensioengerechtigden. Met 300 medewerkers binnen deze unit, 100 IT-ers en 200 administratief medewerkers, zorgen we continu voor een accurate uitvoering met ondersteuning van state-of-the-art technologie.

  Lees meer
 • Relatie & Communicatie

  Deze business unit is actief op een breed spectrum aan marketing- en communicatieactiviteiten. De hoofdtaak is het onderhouden van de relatie met wat wij 'eindklanten' noemen.

  Lees meer
Samenwerken

Voortdurend Verbeteren
binnen PGGM

 
De wereld verandert snel en daarmee de omgeving van PGGM.
Lees meer

Toekomstige collega's

Ken jij al mensen bij PGGM?

Misschien heb je al connecties bij PGGM via LinkedIn. Doe de Connectiecheck.

Wie ken je bij Wie ken je bij PGGM?

Vacature alert

Geef je op voor de vacature alert. Je ontvangt dan automatisch bericht als er een nieuwe vacature is, die past bij jouw vakgebied en werkniveau.
Aanmelden